Fintomar

Fintomar is distributeur van Medi-Dyne Healthcare Products in de BeNeLux.
Medi-Dyne levert over de hele wereld innovatieve producten die helpen om sportblessures te voorkomen, te behandelen of te verlichten. De producten worden door gebruikers zeer gewaardeerd en sterk aanbevolen door podotherapeuten, (prof)sporters, trainers, fysiotherapeuten en anderen die goede fysieke ondersteuning nodig hebben en/of blessures willen voorkomen of verlichten. Of je nu last hebt van hielspoor, je achillespees, enkels, voeten, blaren, schuurplekken of een andere blessure, Fintomar biedt dé oplossingen waar je naar op zoek bent.

Ieder product van Medi-Dyne wordt aan zeer uitgebreide tests onderworpen en geëvalueerd door hooggekwalificeerde professionals, om er zeker van te zijn dat de gebruikers de beste producten krijgen. Deze professionals gaan alleen akkoord met niet minder dan alleen het beste. Door deze strenge tests en productevaluaties wordt de veiligheid, bruikbaarheid en effectiviteit van elk product gegarandeerd. Je zal direct het verschil merken wanneer je de Medi-Dyne producten gebruikt.

Fintomar is partner van Medi-Dyne en kan, door jarenlange ervaring in de sportwereld en de meer dan zestig gepatenteerde producten, aan iedere sporter een oplossing bieden voor het versterken, stretchen en beschermen van het lichaam en producten leveren ter voorkoming en verlichting van blessures.

Daarnaast levert Fintomar met Slaap Beter En Gezond oplossingen voor een Bio-energetische slaap® die verwijst naar de hoogste vorm van fysieke, mentale en spirituele regeneratie door slaap. Voor jou als sporter is dit de gezondste holistische slaap die zorgt voor het beste herstel. Focus is een natuurlijk slaapsysteem met bio-bedmaterialen die aan alle slaapbiologische, orthopedische, bedklimatologische en elektrobiologische voorwaarden voldoen.
Zie https://www.slaapbeterengezond.nl/Slaap-belangrijk-in-de-sport hoe je tot maximale sportprestaties komt door een hoog-kwalitatieve slaap die zorgt voor de beste regeneratie en, indien aanwezig, een sneller herstel van blessures.

Fintomar voor een Sportief & Gezond Leven!
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies