Tuli’s Classic - Heel Cups - 2 stuks
0 Reviews | Review toevoegen

Tuli’s® Classic Heel Cups zijn de schokdempers voor de voeten en bieden ondersteuning en verlichting bij hielpijn en pijnlijke voeten

Artikelnummer

 

€ 17,50
Prijs per paar
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Tuli's® Classic Heel Cups zijn de schokdempers voor de voeten die ondersteuning bieden en verlichting geven bij hielpijn en pijnlijke voeten.

Tuli's® Classic Heel Cups zijn ideaal voor:
- Dagelijks lopen, rennen en staan
- Verlichten van plantaire fasciitis hielpijn
- Voorkomen en verminderen van Shin Splints pijn
- Goede stabiliteit
- Hielbescherming

Tuli’s® Heel Cups hebben een gepatenteerd meercellig en meerlagig "wafel" ontwerp dat schokken absorbeert. Bij lopen of rennen wordt het wafelontwerp van Tuli’s Heel Cups naar beneden gedragen en beweegt met de normale beweging van de voet mee om de schokken op te vangen.


Ultieme verlichting van hielpijn
Tuli's® Classic Heel Cups zorgen voor onmiddellijke verlichting van hielpijn door demping en het verhogen van het hielbeen. Door de demping en de verhoging neemt de druk van de achillespees af.

Wat is het verschil tussen de Tuli's Classic Heel Cups en Tuli's Heavy Duty Heel Cups?
Tuli's
® Classic Heel Cups zijn ideaal voor dagelijks gebruik met alledaagse schoenen.
Tuli's® Heavy Duty Heel Cups worden aanbevolen voor sportactiviteiten of voor langer lopen of staan. Ze zijn 2x keer zo dik als de Tuli's® Classic Heel Cups en passen goed in sportschoenen of ruimere veterschoenen (zoals bergschoenen, werklaarzen of hardloopschoenen).

Zowel de Classic Heel Cups als de Heavy Duty Heel Cups werken met hetzelfde gepatenteerde meercellige en meerlaagse ontwerp dat schokken absorbeert.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.