Tuli's Cheetah - Heel Cup Tuli's Cheetah - Heel Cup Tuli's Cheetah - Heel Cup Tuli's Cheetah - Heel Cup Tuli's Cheetah - Heel Cup Tuli's Cheetah - Heel Cup
Tuli's Cheetah - Heel Cup Tuli's Cheetah - Heel Cup Tuli's Cheetah - Heel Cup Tuli's Cheetah - Heel Cup Tuli's Cheetah - Heel Cup Tuli's Cheetah - Heel Cup
Tuli's Cheetah - Heel Cup
4 Reviews | Review toevoegen
Enkelondersteuning voor turners en dansers en zeer gewaardeerd vanwege de combinatie van schokdemping en enkelversterking
€ 31,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Hiel en enkelsteun voor turners en dansers
De uit neopreen bestaande Tuli’s® Cheetah enkelsteun wordt door turners en dansers zeer gewaardeerd vanwege de combinatie van schokdemping en enkelversterking. Tuli’s® Cheetah biedt bescherming bij sporten op blote voeten, geeft comfort en is ideaal voor turners en dansers die hun enkels en hielen willen beschermen tegen de herhaaldelijke schokken bij het neerkomen.

De door podologen en sportartsen aanbevolen Tuli’s® Cheetah geeft, door het gepatenteerde meercellige en meerlaagse "wafel" ontwerp, onmiddellijke verlichting van hielpijn. Hierdoor kunnen turners en dansers zich concentreren op trainingen en wedstrijden in plaats van te worden afgeleid door hiel en enkelpijn.

De enkelsteun van de Tuli’s® Cheetah is gemaakt van lichtgewicht neopreen van medische kwaliteit dat voor een gelijkmatige verdeelde druk zorgt en ondersteuning biedt aan enkel, hiel en voet. Turners en dansers dragen de Tuli’s® Cheetah met veel plezier, aangezien deze niet verschuift en er geen extra tape hoeft te worden gebruikt voor fixatie. Andere hielcups kunnen nog weleens wegglijden, wrijven en bewegen, waardoor de effectiviteit afneemt.

De Tuli’s® Cheetah is ideaal voor:
- Turners en dansers
- Blootsvoets ondersteuning
- Schokverlichting

- Scheenbeenklachten ‘Shin Splints’
- Zwakke enkels
- Enkelrevalidatie
- De ziekte van Sever
- Vermoeide of gezwollen enkels

De Tuli’s® Cheetah wordt verkocht per stuk en niet als paar.
De Tuli’s Cheetah is ook verkrijgbaar in een One Size Fits All-versie (voor volwassenen) met verstelbare VELCRO®-merksluitingen.

Onderhoudsinstructies:
Handwas alleen in warm water met een mild wasmiddel, knijp overtollig water eruit (niet draaien of wringen) en leg de Tuli’s® Cheetah plat om te drogen. 

Sorteren op:

Review toevoegen
Claudia Claus - 13-09-2022 11:08

Wij bestellen deze hier al jaren, enorm tevreden van. Ook de service is persoonlijk en gaat verder dan andere bedrijven doen. Bedankt daarvoor!

dh - 22-10-2021 17:20

prima

Carola - 15-09-2021 09:23

Het werkt super tegen hielklachten, onze dochter kan weer trainen zonder pijn.

Anoniem - 15-05-2021 22:29

Prima product, met bijzondere uitleg. Hartelijk dank , een tevreden klant