Tuli’s® Heavy Duty Heel Cups

Aanbieding!
5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 klantbeoordeling)

21,95 17,50

Tuli’s® Heavy Duty Heel Cups geven optimale bescherming bij hiel- en achillespeespijn tijdens het sporten.

Ideaal bij:

 • Hielspoor, Fasciitis plantaris klachten
 • Achillespeesontsteking en blessures
 • Sever Schinz syndroom
 • Scheenbeenirritatie
 • Sporten zoals tennis, voetbal, basketbal, volleybal en hardlopen
 • Pijnlijke voeten
 • Bevorderen van de stabiliteit

VideoTuli’s Heel Cups

Wissen

Product Description

Tuli’s® Heavy Duty Heel Cups geven optimale bescherming bij hiel- en achillespeespijn tijdens het sporten.

Tuli’s® Heavy Duty Heel Cups, de ‘schokdempers’ voor de voeten worden wereldwijd aanbevolen door podotherapeuten, podologen en fysiotherapeuten. Ze zijn twee keer (2x) zo dik als de Tuli’s Classic Heel Cups en geven maximale performance en bescherming wanneer u dit het meeste nodig heeft. De extra dikte van de Heavy Duty Heel Cups zorgt voor een goede ondersteuning in sportschoenen of werkschoenen. Tuli’s Heavy Duty Heel Cups geven bovenop het comfort dat u kunt verwachten van de Classic Heel Cups, een optimale bescherming bij hielpijn tijdens sportactiviteiten, zoals volleybal, voetbal, basketbal en tennis.

Biomechanisch ontworpen
Tuli’s Heel Cups hebben een gepatenteerd meerlaags ‘wafel’ ontwerp – dit zorgt ervoor dat de schokken worden geabsorbeerd en de zgn. ‘impact-energie’ wordt geretourneerd zoals bij een veer. Wanneer u loopt of rent, volgt de Tuli’s Heel Cups’ wafelconstructie de normale beweging van de voet om de schok te absorberen. De Tuli’s Heel Cups geven maximaal comfort en performance.

Ultieme hielpijn verlichting
Tuli’s Heavy Duty Heel Cups zorgen voor een onmiddellijke verlichting van hiel- en achillespeespijn, door de dempende werking en de verhoging van het hielbeen.

Sever’s Disease / Sever Schinz syndroom, pijnverlichting voor kinderen
Aangezien de Tuli’s Heavy Duty Heel Cups ook beschikbaar zijn in kleinere maten, zijn ze ideaal inzetbaar bij kinderen en tieners die last hebben van het zgn. Sever Schinz syndroom dat hielpijn klachten geeft. De Tuli’s Heavy Duty Heel Cups helpen de pijn aanzienlijk te verlichten.

Voor de beste pasvorm
Small – voor kinderen onder 40 kg.
Regular – gewicht tot 80 kg.
Large – gewicht vanaf 80 kg.
Graag bij uw bestelling de gewenste maat aangeven.

Facebooktwitterlinkedinmail

Additional Information

Maat

Small – tot 40 kg, Regular – tot 80 kg, Large – vanaf 80 kg

1 review for Tuli’s® Heavy Duty Heel Cups

 1. Waardering 5 uit 5

  N. van Veen

  Wow! Wat ben ik enthousiast over de heavy duty heel cups! Sinds ik in de hal train, heb ik last gekregen van hielspoor. Na een training/wedstrijd betekende dat dat ik even een paar dagen rust moest nemen met intensieve loopbewegingen. Met het gebruik van de heavy duty heel cups merkte ik na het eerste gebruik al gelijk verschil. Zelfs na een wedstrijd van ruim 2 uur heb ik nu erna geen last meer. Ik kan het op basis van mijn eigen ervaring iedereen aanraden die de klachten herkent!

Een beoordeling toevoegen

Fintomar - Voorkom, verlicht en behandel sportblessures!
Last van uw achillespees, pijnlijke voeten, hielspoor of kans op blaren of huidirritatie? Fintomar levert producten die helpen bij het voorkomen, verlichten en behandelen van sportblessures.