ProStretch®Plus

4.25 out of 5 based on 4 customer ratings
(4 klantbeoordelingen)

55,00

De ProStretch Plus helpt bij het voorkomen en verlichten van:

 • Hielspoor (Fasciitis plantaris)
 • Achillespeesblessure en ontsteking
 • Stijve en gespannen kuiten
 • Verkorte en gespannen hamstrings
 • Enkelpijn
 • Rugpijn
 • Pijn onder de voetboog
 • Pijn in de bal van de voet
 • IT band (IlioTibiaal) frictiesyndroom
 • Scheenbeenpijn

Video: ProStretch Plus Exercises

11 op voorraad

Product Description

ProStretch® Plus – dé voetschommel

De ProStretch® Plus zorgt voor een diepe effectieve stretch, versterkt de spieren en pezen van het onderbeen en de voet en helpt blessures te voorkomen en te behandelen.

Meer dan 20 jaar is de ProStretch® Plus het favoriete hulpmiddel voor sporters, trainers en fysiotherapeuten.
De ProStretch® Plus maakt het stretchen van de kuiten, hamstrings, de peesplaat onder de voet (fascia plantaris), scheenbeenspieren en de tenen gemakkelijker en effectiever.

De ProStretch® Plus heeft bewezen effectief te zijn bij de volgende blessures:

 • Hielspoor (Fasciitis Plantaris – peesplaatontsteking)
 • Scheenbeenirritaties zgn. “Shin splints”
 • Achillespeesontsteking
 • Stijve gespannen kuiten
 • Strakke hamstrings

De verstelbare hiel van de ProStretch® Plus biedt de mogelijkheid de mate van stretch te verhogen of te verlagen.

De ProStretch® Plus is met het verwijderbare teenstuk aan te passen en creëert zo een goede pasvorm voor zowel de kleine als de grote voet, tot schoenmaat 47. Het grote oppervlak biedt comfort en stabiliteit.

De ProStretch® Plus bevat gedetailleerde stretchinstructies met gerichte stretchoefeningen voor de kuitspieren (m.gastrocnemius en soleus), achillespees, hamstrings, fascia plantaris en tenen.

Op ProStretch.com staat meer informatie over hoe de ProStretch® Plus 3 van de 5 meest voorkomende hardloopblessures kan helpen voorkomen en behandelen – Hielspoor (Fasciitis plantaris), achillespeesontsteking en scheenbeenirritaties.

 

Facebooktwitterlinkedinmail

4 reviews for ProStretch®Plus

 1. Waardering 4 uit 5

  Martin

  Ik heb de Prostretch plus nu 6 weken gebruikt en ik kan zeggen dat het mij erg goed bevalt.
  Ik kan voelen dat de pezen en spieren beter gerekt worden met de Prostretch plus dan op welke andere manier van rekken dan ook. Wat ik ook bijzonder vind is dat met de Prostretch plus de pezen onder de voet, de fascia plantaris, en de kuitspieren gelijktijdig maximaal opgerekt worden. Met andere stretch oefeningen rek je eigenlijk of alleen de kuit of alleen de pezen onder de voet. Aan iedereen met klachten aan kuit of voet waar de arts of fysiotherapeut rekken adviseert, maar ook aan sporters die preventief willen rekken, kan ik de Prostretch plus van harte aanbevelen.

 2. Waardering 4 uit 5

  Marco Nieuwendijk (geverifieerde eigenaar)

  Ben echt super tevreden. Ik gebruik de Prostretch nu 4 weken en mijn klachten ( achillespees) zijn fors verminderd. De wijze van rekken van je achillespees lukt mij niet met een andere oefening. Na 3x een halve minuut rekken voel je de verlichting al.
  Ik kan iedereen aanraden die last heeft van kuit of achillespees de Prostretch te gebruiken.

 3. Waardering 5 uit 5

  Claudia (geverifieerde eigenaar)

  Sinds de zomer heb ik last van hielspoor. Via de podoloog diverse oefeningen moeten doen, helaas met weinig resultaat. Ik gebruik de Prostretch nu enkele weken en na een week voelde ik al een verbetering. Nu een aantal weken verder merk ik iedere week dat het steeds iets beter gaat. Een echte aanrader om je pezen onder je voet maximaal op te rekken.

 4. Waardering 4 uit 5

  Henk

  Ik heb al jaren last van hielspoor. Veel methodes hielpen niet. De prostretch wel, beetje bij beetje ging de pijn weg, nu na 2 maanden voel ik nauwelijks geen pijn meer.

Een beoordeling toevoegen

Fintomar - Voorkom, verlicht en behandel sportblessures!
Last van uw achillespees, pijnlijke voeten, hielspoor of kans op blaren of huidirritatie? Fintomar levert producten die helpen bij het voorkomen, verlichten en behandelen van sportblessures.