2Toms BlisterShield®, 10 st.

15,70

Blaarbescherming voor voeten 
Verpakking – 10 st. single use BlisterShield zakjes.

Avondvierdaagse, Nijmeegse Vierdaagse of een ander wandelevenement? BlisterShieldpoeder weert vocht, houdt de huid droog en blaarvrij voor langere periodes.

Video:  2 Toms – How To Prevent Blisters 

SKU: TT009. Categorieën: , .

Product Description

Blaarbescherming voor de voeten
BlisterShield zorgt voor een bijna wrijvingsloos oppervlak op de voet en vermindert aanzienlijk warmte-ontwikkeling en blaarvorming. Het opmerkelijke BlisterShieldpoeder weert vocht, houdt de huid droog en blaarvrij voor langere periodes gedurende de sport-, wandel- of loopactiviteit.

Waarom is BlisterShield anders?
Andere “natuurlijke” blaarpreventie producten worden ontleend uit plantaardige en dierlijke vetten en hebben een functie vergelijkbaar met zalven. De meeste anorganische poeders absorberen vocht en verminderen de wrijving, maar als deze poeders vocht opnemen vermindert de effectiviteit en werking snel. BlisterShield’s technologisch geavanceerde blaarpreventie formule verliest nagenoeg nooit zijn effectiviteit – van start tot finish!

Hoe te gebruiken?
Voor de beste resultaten, was en droog de voeten grondig voor het aanbrengen van BlisterShield. Doe een theelepel BlisterShield in iedere sok en schud de sokken om het poeder gelijkmatig te verspreiden. Voor nog een betere blaarbescherming, doe nog wat extra BlisterShield achter de hiel nadat de sokken zijn aangetrokken. BlisterShield is makkelijk te verwijderen met water en zeep en is ideaal voor het gebruik in schoenen, laarzen en handschoenen. 

Ingrediënten:
PTFE, PE Wax

Facebooktwitterlinkedinmail

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “2Toms BlisterShield®, 10 st.”

Fintomar - Voorkom, verlicht en behandel sportblessures!
Last van uw achillespees, pijnlijke voeten, hielspoor of kans op blaren of huidirritatie? Fintomar levert producten die helpen bij het voorkomen, verlichten en behandelen van sportblessures.