SAMINA Morning - Energiedrank - 12 x 150 ml SAMINA Morning - Energiedrank - 12 x 150 ml
SAMINA Morning - Energiedrank - 12 x 150 ml SAMINA Morning - Energiedrank - 12 x 150 ml
SAMINA Morning - Energiedrank - 12 x 150 ml
0 Reviews | Review toevoegen
SAMINA Morning is een 100% natuurlijk Power & Feel-Good drank die voor een goede start van de dag zorgt en langdurig energie en uithoudingsvermogen geeft

Artikelnummer

212

€ 4,85
Prijs per stuk

Voorraad : 120

Dit product heeft een minimale afname aantal van 12

Aantal: 
Bestellen
 
SAMINA Morning is een 100% NATUURLIJKE ENERGIEDRANK - ZONDER CAFEÏNE EN SUIKER

De basis van SAMINA Morning is een energie stimulerende pruim-abrikoos-citroensap. Hieraan is een zorgvuldig gemengde samenstelling van mineralen, vitamines en aminozuren toegevoegd, evenals plant- en fruitextracten inclusief antioxidanten. Dit alles zorgt voor een harmonieuze en langdurige activering van lichaam en geest en daarmee voor een goed begin van de dag

SAMINA Morning is:

- vrij van allergenen, kleurstoffen of conserveermiddelen
- vrij van gluten, gist en lactose
- vrij van alcohol en suiker
- 100% veganistisch

Wat is de SAMINA Morning Power Drink?
SAMINA Morning is een 100% natuurlijke kracht- en welzijnsdrank die een optimale start van de dag ondersteunt. Het speciale recept heeft een activerend, stimulerend effect en zorgt voor een snelle waakzaamheid. SAMINA Morning is de ideale metgezel voor alle mensen die de dag niet zo gemakkelijk en krachtig beginnen en overdag last hebben van stress, uitputting of vermoeidheid, maar 's avonds moeilijk uit kunnen schakelen omdat de dag teveel energie heeft gekost.


Hoe gebruik je de SAMINA Morning Powerdrank?
De SAMINA Morning is gemakkelijk mee te nemen - thuis of op reis, in de auto, het vliegtuig of het hotel. Aanbevolen wordt om SAMINA Morning 's ochtends na het opstaan ​​sloksgewijs te drinken, bij voorkeur tussen 7.00 uur en 10.00 uur. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor een goed levendig begin van de dag, meer weerstand tegen stress, verhogen snel de alertheid en verbeteren de stemming. Regelmatige inname wordt aanbevolen.

Een kuur gedurende 12, 24 of 30 dagen kan leiden tot blijvend succes en ervoor zorgen op de lange termijn makkelijker maken om op te staan.
Aanbevolen dagelijkse dosis: 1 blikje SAMINA Morning van 150 ml.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.