Fintomar verleent ondersteuning aan (inter)nationale bedrijven en universiteiten met het op de markt brengen van (sport)medische innovaties.

Als importeur en distributeur van Medi-Dyne® Healthcare Products levert Fintomar innovatieve producten die helpen bij het voorkomen, verlichten en behandelen van sportblessures, zoals aan de achillespees, hielspoor, blaren, zadelpijnpijnlijke voeten, enkelblessuresscheenbeen en hamstring.

Wereldwijd worden deze unieke producten zeer gewaardeerd door sporters en sterk aanbevolen door trainers, sportartsen, fysiotherapeuten en podologen.

_MG_5282 (1)

Fintomar is in 2014 opgericht door Peter Westerink en gevestigd in Amersfoort.

Introductie en verkoop van (sport)medische innovaties wordt vaak als een grote uitdaging gezien door ondernemers, uitvinders of onderzoekers. Fintomar verleent hierbij commerciële ondersteuning.

Met een achtergrond in de radiologie, een internationale medische industrie ervaring van meer dan 25 jaar en als partner van Health Valley, heeft Fintomar toegang tot een breed (sport)medisch netwerk en een specifieke expertise om de juiste marketing- en verkoopondersteuning te kunnen verlenen.

Fintomar is:
* Importeur en distributeur van Medi-Dyne Healthcare Products – unieke sportblessure preventie- en behandelingsproducten.
* Partner van Health Valley – netwerk dat technologische innovaties in de gezondheidszorg stimuleert.

Facebooktwitterlinkedinmail

Comments are closed.

Fintomar - Voorkom, verlicht en behandel sportblessures!
Last van uw achillespees, pijnlijke voeten, hielspoor of kans op blaren of huidirritatie? Fintomar levert producten die helpen bij het voorkomen, verlichten en behandelen van sportblessures.