SAMINA Sound Light Sleepsystem SAMINA Sound Light Sleepsystem SAMINA Sound Light Sleepsystem SAMINA Sound Light Sleepsystem
SAMINA Sound Light Sleepsystem SAMINA Sound Light Sleepsystem SAMINA Sound Light Sleepsystem SAMINA Sound Light Sleepsystem
SAMINA Sound Light Sleepsystem
0 Reviews | Review toevoegen
Het SAMINA Sound Light Sleepsystem bevordert een gezonde, helende en immuun-versterkende slaap. Het helpt bij stresssymptomen, slaapstoornissen, burn-out, depressie, ontstekingsprocessen.

Artikelnummer

per soort

Standaard levertijd

7-10 werkdagen

€ 0,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
SAMINA Sound Light Sleepsystem bestaat uit:
✅SAMINA kussen met geïntegreerde geluidsfunctie
✅Lichttherapielamp met sparren- of elzenfineer
✅ Toegang tot de Sound Light Sleepsystem-app

"De unieke combinatie van slaapbevorderende muziekgeneeskunde, helende kleurenlichttherapie en het versterken van mentale kracht door meditatie, ademhalingsoefeningen, positieve suggesties en hypnose verbetert niet alleen de slaap op alle niveaus, maar maakt ook de helende krachten van slaap medisch-therapeutisch effectief”

Met het Sound Light Sleepsystem zetten we nieuwe standaarden op het gebied van natuurlijke en holistische geneeswijzen op basis van muziekgeneeskunde en gekleurd lichttherapie. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor zelfzorg bij stresssymptomen, slaapstoornissen, burn-out, depressie, pijnsyndroom, vegetatieve stoornissen of ontstekingsprocessen. Bovendien biedt deze innovatie ongekende mogelijkheden voor meditatie, ademhalingsoefeningen, positieve suggesties en hypnose - allemaal gecombineerd in één systeem. Deze nieuwe vorm van passieve therapie zal het niet alleen gemakkelijker maken om in slaap te vallen en wakker te worden, maar zal een revolutie teweegbrengen in het hele slaap- en regeneratieproces.

Natuurlijk in slaap vallen en rustig wakker worden
Het Sound Light Sleepsystem bootst het natuurlijke lichtspectrum van een zonsopgang na, zodat je zachtjes gewekt wordt. Inslapen en doorslapen wordt bevorderd door de chronobiologisch effectieve muziekgeneeskunde in combinatie met het slaapbevorderende lichtspectrum. Meditatie wordt naar een heel nieuw niveau getild met de professionele meditatieprogramma's van het Sound Light Sleepsystem.

Het geluidskussen
Het Delta-kussen biedt de ideale basis voor een orthopedisch correcte positionering van het hoofd dankzij de zeer elastische kern van natuurlijk rubber. De hoogwaardige hifi-speakers zorgen voor een kristalhelder geluid.

De lichttherapielamp
De filigrane en natuurlijke lampenkap is gemaakt uit één stuk hout en is verkrijgbaar in vuren- of elzenhout, waardoor de sfeer naar wens kan worden aangepast. De high-power LED's zorgen voor een uitgebreid lichtspectrum met een optimale lichtdichtheid.

iOS/Android-apps
Het SAMINA Sound Light Sleepsystem is eenvoudig te bedienen via de app. Hier vind je verschillende functies zoals het aan- en uitzetten van de lamp, het aanpassen van de helderheid, het veranderen van kleuren, slaapmiddelen, meditatie en muziekafspeellijsten.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.