SAMINA ChronoSleepLight© CANDELA SAMINA ChronoSleepLight© CANDELA
SAMINA ChronoSleepLight© CANDELA SAMINA ChronoSleepLight© CANDELA
SAMINA ChronoSleepLight© CANDELA
0 Reviews | Review toevoegen
De nachtlamp SAMINA ChronoSleepLight© CANDELA heeft een zeer ontspannend en slaapbevorderend effect en is dé optimale oplossing voor iedereen die niet graag in donker in slaap valt.

Artikelnummer

199

€ 199,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
SAMINA ChronoSleepLight © CANDELA
Slaapbevorderende nachtlamp

Vanuit biologisch oogpunt is slapen zonder licht in volledige duisternis nog steeds het beste. Voor de industriële revolutie en de introductie van kunstlicht was de zon de belangrijkste lichtbron. Overdag was het licht en 's nachts donker. Mensen leefden in een circadiaans (biologisch) ritme van de natuur en brachten de avonden door in relatieve duisternis, alleen verlicht door de maan en de sterren. Ze maximaliseerden de blootstelling aan de zon door vroeg op te staan, buiten te werken en naar bed te gaan als de zon onderging. De aanmaak van serotonine en melatonine, gecontroleerd door zonlicht en duisternis, verliep volkomen natuurlijk. Lang voor de uitvinding van kunstlicht was het kampvuur of kaarslicht met hun amberkleurige lichtspectrum natuurlijke nacht- en slaapbegeleider voor mensen na zonsondergang. En de verrassing was groot toen onderzoekers een paar jaar geleden ontdekten dat deze lichtfrequenties een soort virtuele duisternis bij mensen veroorzaken, dat wil zeggen dat ze een heel identiek effect op de slaap hebben als werkelijke duisternis.

Het kleine nachtlampje met oranje licht
De positieve effecten van oranje-rood licht (amber licht) brengen altijd nieuwe ervaringen en inzichten in een goede nachtrust en gezondheid. Met de SAMINA ChronoSleepLight© wordt het rustgevende, ontspannende en slaapbevorderende effect van natuurlijk vuur en kaarslicht met een flikkervrije en storingsvrije, amberkleurige lichttechniek, geheel zonder blauw licht, bijna perfect nagebootst.

Alle voordelen op een rij
Het hoofddoel van SAMINA is en blijft om gezonder te slapen: wij willen jou, je gezin en vooral je kinderen helpen om met geteste en wetenschappelijk onderbouwde slaap-gezond-producten beter in slaap te vallen en zo tijdens het slapen beter te herstellen.

De SAMINA ChronoSleepLight wordt 10-15 minuten voor het slapengaan of als nachtelijke therapie gebruikt.
 • Leidt tot een balancerend effect van overmatige blootstelling aan blauwgolflicht overdag en vooral 's avonds (pc, smartphone, tv, enz.)
 • Compenseert kunstmatige lichtinvloeden die niet verholpen kunnen worden in de slaapkamer
 • Bevordert een meetbare toename van de hartslagvariabiliteit (HRV)
 • Activeert het kalmerende, slaapbevorderende deel van het autonome zenuwstelsel (parasympathisch zenuwstelsel), dit ondersteunt het zelfgenezend vermogen tijdens de slaap
 • Kan de melatonineproductie verbeteren
 • Helpt de innerlijke klokken te synchroniseren
 • In slaap vallen en 's nachts doorslapen wordt verbeterd, evenals lichamelijk en geestelijk herstel
 • Kan de symptomen van het rustelozebenensyndroom verlichten
 • Kan zeer goed de medisch-therapeutische behandeling van migraine ondersteunen
 • Heeft een zeer ontspannend en slaapverwekkend effect, vooral bij baby's, kinderen en pubers, verlicht de angst voor nacht en duisternis
 • Heeft een stemmingsverhogend effect en kan de medisch-therapeutische behandeling van seizoensgebonden stoornissen (SAD, "herfst-winterdepressie") ondersteunen
 • Studies hebben aangetoond dat "Amber Light" een positief effect heeft op de hersenen en de stofwisseling (spijsvertering)
 • Kan de mentaal-emotionele gezondheid versterken tijdens het slapen
 • Kan een positief effect hebben op de regeneratie van de gezichtshuid bij gebruik als "passieve therapie tijdens de slaap"
 • en nog veel meer
De SAMINA ChronoSleepLight © bedlamp is de ideale oplossing voor iedereen die niet graag in volledige duisternis in slaap valt of de avond comfortabel en slaapverwekkend wil afsluiten.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.