SAMINA Anti-Aging kussen
SAMINA Anti-Aging kussen
0 Reviews | Review toevoegen
De kern van het kussen is gevuld met natuurrubber dat voor een aangename elasticiteit zorgt, het dempt de contactdruk en bevordert de microcirculatie van de huid. Voor een opvallend jonge teint!

Artikelnummer

per afmeting

€ 0,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Anti-Aging kussen: het "jeugdig broneffect" tijdens de slaap

Slaap wordt beschouwd als het ultieme als het gaat om je gezondheid en levensenergie. Tijdens de slaap vinden onder andere celvernieuwing en andere belangrijke herstelmechanismen plaats. Een gezonde en rustgevende slaap zorgt ook voor meer vitaliteit en werkt als een bron van jeugd voor de gevoelige huid.

Het SAMINA Anti-Aging kussen:

  • Vermindert slaap- en ligplooien
  • Heeft een aaizachte vulling met een vochtregulerende hoes van schapenwol
  • Verbetert de nachtelijke celvernieuwing van de huid
  • Nauwkeurige uitlijning van de kern van het nekgebied van de slaper
  • Ontstrest de nekspieren en nekwervelkolom op natuurlijke wijze

Slaap jong en vitaal

Er zijn vele anti-aging producten, maar geen enkele is zo effectief als een rustgevende slaap. Want permanent slaapgebrek schaadt niet alleen je gezondheid, maar zorgt er ook voor dat je er op de lange termijn oud uitziet. Diepe, donkere kringen, rimpels of zelfs een droge huid zijn slechts enkele van de uiterlijke kenmerken die een gebrek aan slaap met zich meebrengt. Tijdens de slaap regenereert het lichaam optimaal. Cellen worden hersteld of vernieuwd en genezingsprocessen worden geactiveerd. De huid voelt de volgende ochtend ook fris en roze aan na een rustgevende slaap. Tijdens de slaap vullen de vochtdepots van de huid zich aan en geven de teint een natuurlijke gloed.

Het SAMINA Anti-Aging Kussen voor een mooie huid

Een verkeerd kussen kan de gevoelige gezichtshuid onnodig irriteren en belasten. Naast invloeden van buitenaf zoals binnenklimaat of UV-straling hebben synthetische materialen ook invloed op de gevoelige huid. Deze hebben niet alleen een huidonvriendelijk effect, maar belasten ook de huid en bevorderen de vorming van slaap en rimpels. Om de huid ook 's nachts optimaal te laten herstellen, speelt het juiste kussen een doorslaggevende rol.

Het SAMINA Anti-Aging Kussen, met de luchtige losse vulling gemaakt van 100 procent natuurlijke rubbervlokken, laat je niet alleen comfortabel slapen, maar beschermt de huid ook tegen onnodige irritatie. De natuurlijke vulling zorgt voor een aaibaar en zacht gevoel. Bovendien beschermt het de gevoelige nekwervelkolom en zorgt het voor de nodige ontstressing. De hoes gemaakt van 100 procent fijnste scheerwol in Merino kwaliteit ondersteunt het droge, warme bedklimaat en is verwisselbaar. Het anti-aging kussen van SAMINA is verkrijgbaar in de afmetingen (in cm): 40/60 – 40/80 – 50/70.

De zacht-elastische vulling en het compacte formaat bevorderen vooral het voorkomen van onaangename slaap- en ligrimpels. De combinatie van vochtregulerende schapenwol en natuurlijke, zachte vulling heeft een zacht effect op het gevoelige gezicht en decolleté. De microcirculatie van het bloed wordt daardoor bevorderd en de contactdruk wordt geminimaliseerd. De huid kan perfect regenereren tijdens de slaap.

Hoes gemaakt van 100 procent katoen of biokeramische stof

Afhankelijk van de wensen kan je kiezen tussen 100 procent ademend biologisch katoen, gecertificeerd volgens de strenge biologische (gecontroleerde biologische teelt) criteria, of verwarmend biologisch keramiek. De door SAMINA verwerkte materialen zijn allemaal volledig vrij van gifstoffen en chemicaliën. Dit maakt ze bijzonder huidvriendelijk. Natuurlijke materialen zoals biologisch katoen of biokeramiek hebben zeer vochtregulerende, resistente en ademende eigenschappen. Stoffen om van te dromen en verliefd op te worden.

Gemaakt van biologisch katoen

Puur natuurlijk katoen helpt het SAMINA beddengoed tot een optimaal ademend vermogen en bevordert de hoge aaibaarheid. De natuurlijke vezel heeft ook een vochtregulerende en huidvriendelijke werking en is bovendien slijtvast.

Versie in biokeramiek

De bijzondere combinatie van een biologisch keramiek en biologisch katoen garen vormt de basis voor SAMINA's biologische keramische lijn. Het verwerkte organische keramische garen bevordert de vorming van natuurlijke, verwarmende infraroodstraling en zorgt zo voor een aaibaar effect. De biologisch keramische beddengoedlijn is daarom ideaal voor wie het snel in zijn slaap koud heeft en het graag knuffelig heeft.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.